fredag 26 oktober 2007

Update inför lövet

Planeringen av Maples Leaves är nu långt gången och vi känner att det kan vara dags för att ge er alla en update på hur tillställningen kommer att (ur)arta sig imorgon.
  • Alkoholfrågan är nu löst (fullt cred till Thulle, Mangan och Mark som umgås i precis lagom skumma kretsar). Billig öl och fabulösa budgetcocktails kommer att saluföras under kvällen. Det finns alltså ingen behov av att medföra egna berusningspreparat.
  • Kvällens underhållning håller på att tajmas med tysk precision. Buffalo Swing och Dj Hype laddar fett och vidare har teknisk utrustning införskaffats från sanna ljud- och ljusnördar.
  • Folk har frågat om det finns något specifikt tema för kvällen. Vi säger: go South! ta fram era bästa redneck-kläder, kogossestövlar och walker-texas-ranger-slipsar så tar vi kvällen i lindansens tecken. För den som av ideologiska, kulturella eller estetiska skäl vägrar bära hill-billy outfit funkar även kläder på generellt Nordamerikatema.
  • För att hålla lite koll på hur många som kommer uppmanar vi fortfarande folk att meddela om de tar med polare. Det är säkert lungan men dra ändå iväg ett sms till Erik eller Victor.

Inga kommentarer: