fredag 8 februari 2008

On the road again

När ni på GMT +1-tid läser det här vilar vi ut oss inför återtåget söderut, tillbaka till New England och Amerikas Förenta Stater. Äntligen har det blivit tid för oss att ge oss tillbaka ut på vägen. Efter sju veckor i Kanada har vi blivit rastlösa och söker åter igen spänningen i stjärnbanerets vackra nation. Lagom till uppföljningen av supertisdagen, som inte blev särskilt super, åker vi ner mot (föredettingen) Romneys Boston och Clintons New York. Bakom oss lämnar vi staden med Nordamerikas vackraste människor, franskättlingarna.

Första stopp blir alltså i akademikersnobbarnas högborg Boston. Vi ska nyttja en förhoppningsvis bekväm soffa och noga inspektera USAs äldsta universitet. Sedan tar vi "kinabussen" vidare till hipsterkulturen i Brooklyn. Vidare utläggningar och antropologiska observationer utlovas på vägen.

1 kommentar:

Gergette sa...

Hahaha! Sjukt roligt med gå "...och lyssna på Hästpojken". Jag tänker situationer från min vardag: "Gå och klaga på GU-mail och lyssna på Hästpojken" eller varför inte "Gå och ställ dig i mikrokön och lyssna på Hästpojken".

Som jag har hört det så krävde Bad Cash-killen något av pojken-namnen vilket Poplars absolut inte ville. Han verkar dock inte ha så mycket att orda om. "Överhörde" ett samtal mellan dem på vagnen, Poplars ville ändra lite försiktigt i spellistan, då fick Bad Cash-killen något av ett utbrott i form av "du förstår inte mitt artistiska tankesätt". Sjukt roligt.


Vänta med att tänka tills du dör, vänta med att tänka tills du döööör!