tisdag 19 februari 2008

Shoot the freak

Vi tycks ha missat Brooklyns och New Yorks allra finaste turistmål Coney Island. Denna nöjesparksö verkar vara mycket intressant. Här finns gamla fina attraktioner som freak shows, pariserhjul och berg-och-dalbanor i trä. Bäst av allt verkar dock vara möjligheten att få "shoot the freak". Det är bara att betala några enstaka dollar så får du gå loss med paint ball-geväret på freaket som springer runt och gömmer sig bakom en sköld. Coney Island har för övrigt en lång vacker strand där man ska kunna finna allt från heroinnålar till bortglömda lik. Det är också New Yorks enda frizon om man vill dricka alkohol offentligt har vi hört. Grogg i plastmugg sägs saluföras här för den törstiga medborgaren, mitt på strandpromenaden.

Istället för att roa oss i detta svarta nöjesland på Long Islands sydvästra spets har vi i dagarna ägnat oss åt betydligt lugnare aktiviteter. Vi har varit på konsert med White Rabbits på Brooklyns musikskola, gått runt en sväng i Central Park i regnet, hängt på caféer och tvättat våra kläder.

Kom hit och skjut missfostret, från endast tre dollar

Dagens glada nyhet är att GU mail, som enligt en anonym konstnär på KTBs toalett är "sämre än nazism", har försvunnit till förmån för ett nytt system som används på Chalmers. Varför ingen på GU har frågat teknikerna hur man gör e-mailsystem tidigare är ett mysterium.

Tänk på det nästa gång

Mycket talar för att Erik blir kvar här ett tag

Brooklyn Bridge

Konsert på B.A.M

Konst



Inga kommentarer: