tisdag 27 november 2007

Frisco Disco

San Francisco är sannerligen en unik stad med 750 000 unika personer. Aldrig tidigare har det varit så enkelt att skaffa sig ytliga amerikanska bekantskaper. I lördags flyttade vi hem till Julias soffa, eller Erik fick en helskön madrass på typ två meter medan jag fick tvåsittssoffan som slutade vid knävecken. Julia visade sig vara en helskön tjej med precis alla San Francisco-attribut vi letat efter. Lite lagom dekadent, otroligt söt, asiatiskt ursprung, gör egen musik, pluggar till grafisk designer, jobbar på ett slappt kafé och extraknäcker som strippa. Ja, Julia var definitivt en otrolig soffvärd som kunde visa oss allt det sjukt coola med SF. Hon visade oss vägen till klubben Frisco Disco i gay-distriktet Castro. På frisco disco träffade vi fler balla människor än vad jag kommer ihåg idag. Efter klubben stängde följde vi självklart med ett gäng make-up artister på efterfest och fick veta allt om SFs undergroundkultur. Där träffade vi också Miguel som pluggar till kläddesigner och jobbar som make-up artist på ett varuhus. Julia var bra, mycket bra men vi kända att det var dags att gå vidare och lära känna Miguel bättre så nu bor vi hemma hos Miguel, halvsvenska Jörgen och lite annat löst folk.

Ja vi lever sannerligen drömmen. Idag fyller Erik år, HURRA, HURRA, HURRA! Vi ska gå ut med Miguel och Julia och äta lite käk och dricka lite drinkar.

Vi har börjat fundera på om vi någonsin ska åka härifrån, US immigration lär väl slänga ut oss efter ett tag så bäst är kanske att fundera ut nåt. Bil ligger högt upp på listan fortfarande men varför stressa..? Om nån känner skönt folk på Västkusten som vill ha svenskt besök, tveka inte att maila.

Lite bilder från senaste dagarna











Inga kommentarer: