söndag 15 juni 2008

A night at the Roxbury

Igår kväll gick vi ut med höga förväntningar om att träffa kändisar och steka bland societeten. Med friskt mod traskade vi upp mot ett av L.A:s främsta kändishäng SkyBar på Sunset Boulevard. När vi närmade oss inrättningens ingång och dess enorma dörrvakter visade det sig dock ganska snart att detta inte är en bar man kommer in på hur som helst. Det blev fet "a-night-at-the-roxburt-diss" rakt i ansiktet å vårt lilla sällskap. Med stor förundran och lite moloken inställning till hela stekarprojektet ringde Victor in kusin Ronja och fick information om nya stekmöjligheter på andra sidan Hollywood. Projektet startade på nytt och en taxiresa senare var vi mitt inne i slynglarnas högborg. Med största allvar och alldeles för mycket tequila började vi försöka infiltrera kändissfären. Dessvärre visade varken Lindsey Lohan eller Natalie Portman upp sig. Vår enda kändiskonfrontationen blev någon slags myspacekändis/playmate-of-the-year/reality-show-stjärna. Vi kommer inte riktigt ihåg vad hon hette men det var nåt i stil med "Tila-Tequila"eller så.

Kvällens slutsats blev att våra stekfärdigeheter inte är helt finslipade än de är snarare lika underutvecklade som landet Ghana. Nu är då frågan om det är värt att slösa bort en kväll till på att lära känna hollywoodfolket och finslipa stekandet, eller om vi bara ska åka bort till Silver Lake och Echo Park till hipsterkvarteren där vi hör hemma. Svaret står att finna i morgondagens inlägg.

Stekande på Green Room

Stekare på Green Door

Endollarsbiltvätt

Caféhäng i Silver Lake

2 kommentarer:

Anonym sa...

Min åsikt i frågan går att finna under denna länk. Förhoppningsvis dimper den ner i min brevlåda idag. Puss

http://nelly.com/productInfo.asp?qProductId=123002&qProductColorId=14&qNavigation=categories&qNavigationBrand=&qNavigationClass=3&qNavigationGroup=11&qBrand=&qClass=3&qGroup=11&qStyle=&qSize=&qPage=11&scrollBarSelectedIndex=121&qFilterType=0&language_id=1&gender=2

Anonym sa...

Eftersom länken kukar så kan ni istället se den fina bilden på evelivet.blogg.se. Todeloo!