torsdag 1 maj 2008

Anywhere I Lay My Head - The unofficial East Vancouver CD release party

För att ta avsked av Vancouver planerar vi en anspråkslös fest på 1162 East Georgia st. Det hela kommer att ske i slutet av maj och vi planerar att göra det till en hyllning av Scarlett Johanssons kommande album Anywhere I Lay My Head som släpps 20e maj. Vi vet egentligen inte så mycket om Scarletts musikdebut mer än att hon spelat in ett cover-album med Tom Waits låtar tillsammans med Dave Sitek från TV on the Radio, Yeah Yeah Yeahs och David Bowie. Denna kombination framförd av älskvärda Scarlett måste dock bli ett vinnande koncept. Ett par låtar har dessutom redan läckt ut på nätet och vi som tjuvlyssnat vet att det hela inte låter fy skam. Det är alltså inte fråga om någon ny Lindsay Lohan eller Paris Hilton.

Festens upplägg är inte spikat än men vi hoppas kunna göra en eftermiddags-get-together på vår bakgård följt av en avslappnad hemmafest med vänner och bekanta. Det hela kommer självklart att ackompanjeras av låtar från "Anywhere I Lay My Head".

Vi antar att det är lite överflödigt att bjuda in på svenska men alla som vill komma är välkomna.


Lyssna på låten Falling down som görs tillsammans med David Bowie här

1 kommentar:

Gergette sa...

Åh, jag lyssnade på Scar Jo-skivan hela dagen igår och nu går jag in här. Min spontana reaktion är: Jag kommer till festen! Inser dock att det kan finnas logistiska svårigheter. Sjukt bra festidé dock.