onsdag 13 augusti 2008

This is it!

Efter exakt nio månader i USA och Kanada är det nu dags att flyga hemåt för Erik. Med ett huvud sprängfullt av intryck går det liksom inte att sitta här och skriva någon avskedskrönika, det får vänta till en annan gång. Men kort sagt så har tiden här sedan november förra året vart hur bra som helst. Fantastisk. Har överträffat alla tänkbara förväntningar och allt som vi hoppats på före vi åkte har uppfyllts med ordentlig råge. Inte ett enda missöde, bilen har gått som en klocka trots att vi färdats en sträcka motsvarande fågelvägen mellan Göteborg - Nya Zeeland.

31 Amerikanska stater, 3 Kanadensiska provinser och en snutt av Mexiko har hunnits med och det känns ganska lagom. Är väl egentligen bara Colorado med tillhörande skidåkning som jag känner att jag har missat, men det finns gott om tid att göra det i framtiden. Dessutom är det väl ett tiotal städer som jag måste tillbaka till någon gång snart.

Victor får nu fortsätta resan med Jazzbåten själv någon månad. Som tur är har Rasmus precis kommit hit och får ta över vårdnaden av honom. Jag kommer hem till Göteborg imorgon eftermiddag (torsdag) och hoppas såklart att träffa alla är hemma så fort det bara går.

Ses snart!

Inga kommentarer: