måndag 1 september 2008

Favorite shows and networks

De senaste dagarna har vi i och med partikonventen kollat en hel del på kabel-tv. Det här är vår lista över nyupptäckta tv-kanaler och tv-program som ni inte får missa.

  1. CMT (Country Music Television) - Sydstaternas guld med den bästa musiken, de bästa familjeserierna och de bästa Texasnyheterna.
  2. Kid Nation - Programmet på CBS är Expedition Robinson med 12-åringar. Flugornas herre på TV, man måste älska det.
  3. After the Catch - Zappa in Discovery Channel och se sju fiskarkaptener från krabbfiskeprogrammet Deadliest Catch sitta runt ett bord diskutera de bästa fiskeögonblicken.
  4. Animal Cops Detroit - På Animal Planet kan man se "pet cops" leta efter djur som behandlas illa i Detroit. Många kamphundar och kattanter letas upp och omhändertas. Det är kanske lite ironiskt att detta uppmärksammas i Detroit med tanke på att det är en av landets mordhuvudstäder.
  5. America's Toughest Jobs - NBC visar just nu denna reality show där wallstreetfolk, bortskämda studenter och kontorsråttor får prova på yrken som oljeborrare, krabbfiskare och skogshuggare. Den som är bäst vinner massa pengar, de andra blir hårdmobbade.
Kid-Nation-rådet med stjärnan Taylor till vänster

Inga kommentarer: